Glennis Grace weer vrijgezel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Enorm veel liefdesverdriet voor Glennis Grace. Zij en haar (ex)vriend Lévy zijn uit elkaar. Dit laat de zangeres weten in een persoonlijke videoboodschap op haar Instagram-account. En dat het zwaar valt is overduidelijk te zien.

‘Het leek mij het beste’

,,Lieve allemaal, normaal gesproken ben ik niet zo van het delen van mijn privé-dingen. Maar aangezien ik een publiek persoon ben, leek het mij het beste om dit vanuit mijzelf te vertellen.” Zo begint Glennis haar filmpje. ,,Sinds twee maanden zijn Lévy en ik niet meer bij elkaar” vertelt ze geëmotioneerd. Terwijl de zangeres niet lang geleden nog aan de media vertelde dat de corona-crisis hun relatie sterker dan ooit was.

Pijn

,,Ik heb heel erg de tijd moeten nemen om dit naar buiten te kunnen brengen. We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn. En hem ook, maar het is voor nu het beste” aldus Glennis.

Terugtrekken

De 42-jarige vertelt dat ze steeds stiller werd op social media en zich steeds meer terugtrok. ,,En dan krijg je natuurlijk ook vragen en dat is de reden dat ik het zelf naar buiten wil brengen” legt de zangeres uit.

Glennis en Lévy waren vanaf 2017 een koppel.
KLIK HIER om de video te bekijken.

Tags

BN'erGlennis Graceglennis grace vrijgezelVrijgezel

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie