Glennis wil Amerika veroveren met tour!

Door: DitjesenDatjes
20-09-2018

Glennis Grace mag dan de finale van America’s got Talent niet gewonnen hebben, toch denkt ze dat ze veel succes zal hebben in Amerika. Ze verklapt namelijk dat ze een tour wil door Amerika.

Magiër

De Amsterdamse wist het ver te schoppen in de talentenjacht. Helaas kon ze niet doordringen tot de top 5, en moest ze aanzien hoe Shin Lim, een magiër, met de winst en een miljoen dollar naar huis ging. Een echte verliezer voelt Glennis zich natuurlijk niet, want miljoenen Amerikanen hebben haar zien optreden.

“Vóór America’s Got Talent hadden we al plannen met mijn management om een tour neer te zetten. Maar goed, dan heb je wel content nodig en een fanbase. Dus dit was eigenlijk een slim plannetje om een platform te hebben om jezelf aan Amerika te presenteren. Dus nu zijn er echt vragen vanuit het publiek wanneer ik een keer ga toeren. Dat vind ik zo vet”, zegt ze tegen RTL Boulevard.

Trots

“Een half jaar lang stond mijn leven in het teken van America’s Got Talent. En nu is het klaar. Elke keer heb ik gewoon echt zo mijn best gedaan om iets moois neer te zetten. Dat zag ik ook aan de reactie in Nederland en overal. Dus ik ben best wel trots op mijzelf. Het is goed zo”

Eerst gaat Glennis even naar huis, samen met haar vriend en zoon die haar kwamen aanmoedigen in de finale.

 

Meer DenD