Gordon betrapt Estelle Cruijff op modeflater

Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dat Gordon Heuckeroth (52) niet vies is van een beetje uitdagende kleding is geen verrassing. De zanger schittert vaak in de glitterexplosies en kleurrijke creaties. Maar Gordon vindt dit blijkbaar niet voor iedereen weggelegd. Als Estelle Cruijff (42) in een uitdagende jurk poseert fluit Gordon haar zonder gene terug…

Estelle Cruijff geniet momenteel van een vakantie in Dubai, met onder meer Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes. Daarmee negeerde ze de oproep van Mark Rutte aan alle Nederlanders om niet op vakantie te gaan vanwege de pandemie. Op Instagram duiken meerdere video’s en foto’s op waarop te zien is hoe Estelle en Jamie met vriendinnen dineren en genieten van cocktails.

Een excentrieke vakantie voor iemand die een zakenman ruim 1,2 miljoen euro verschuldigd is. Hoe dat zit lees je hier:

Estelle Cruijff diep in de problemen: zakenman eist 2 miljoen

Jurk

Het is duidelijk dat Estelle het goed naar haar zin heeft in Dubai. Op Instagram post zij een foto van zichzelf waarin ze stralend lacht en haar diepe decolleté laat zien.

Alhoewel Gordon haar ‘beeldig’ noemt, heeft hij ook wat kritiek te melden onder de foto van Estelle.

,,Die Arabs houden toch meer van iets meer bedekt beeldig schat!”, schrijft de zanger. Estelle reageert op het commentaar van Gordon: ,,Ben nou eenmaal met mn vriendinnen ❤️ “, schrijft zij met een knipoog.

Tags

DECOLLETÉESTELLE CRUIJFFGORDONJAIMIE VAESKLEDINGLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie