Gordon doet bizarre onthulling

Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Zanger en presentator Gordon Heuckeroth heeft in de teaser van een interview al een grote onthulling gedaan. In het openhartige gesprek tussen Dyantha Brooks en Gordon vertelt hij over afgelopen periode. Een heftige periode waarin hij voor zijn alcohol-/ en cocaïneverslaving in een afkickkliniek heeft gezeten. Nu hij al een tijd de drank en drugs heeft laten staan, doet hij eenmalig zijn verhaal. 

‘112 bellen’

,,En dat je met hartkloppingen onder een koude douche bent gaan staan en bijna 112 moest bellen, ook daadwerkelijk gedaan hebt. Om de boel rustig te houden, is de dokter langs huis geweest”, vertelt de 52-jarige zanger. Hoewel hij wist dat de media er wellicht achter zou komen, dacht hij daar op dat moment niet over na: ,,Je denkt op dat moment niet aan je bekendheidsstatus. Je denkt alleen maar ‘volgens mij ga ik dood nu’.”

Eenzaamheid

Hoewel vanavond pas alle onthullingen over de periode zullen worden gedaan, deed Gordon op zijn Instagram soms ook verhaal. Hij stort zich nu op een gezonde levensstijl met onder andere heel veel sporten, maar hij maakt ook duidelijk te kampen met eenzaamheid

Vanavond zal het exclusieve interview worden uitgezonden op SBS6. 

Tags

DYANTHA BROOKSGORDONGORDON HEUCKEROTHHEUCKEROTHSBSSBS 6SBS6SHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck