Gordon eerlijk over drank- en drugsgebruik

Gordon Heuckeroth
Door: Eva Steins
08-03-2021

Gordon heeft een boekje opengedaan over zijn drank- en drugsgebruik. De zanger, die jaren lang verslaafd was aan verdovende middelen, geeft toe af en toe nog wel een wijntje te lusten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gordon liet zich bijna twee jaar geleden opnemen in een kliniek wegens zijn overmatige drugsgebruik. De zanger onthulde in zijn biografie dat zijn verslaving de spuigaten uit liep. ,,Ik ben soms thuis in mijn eentje aan het snuiven, puur om het kutgevoel uit mijn lijf te krijgen. (…) Ik snap dat het gevaarlijk is en het enge is dat het eigenlijk nergens meer leuk is zonder coke.”

‘Clean’

In de podcast de GorDonDiablo-show geeft de zanger toe dat het stoppen met verdovende middelen nog niet helemaal goed lukt. In gesprek met dj Don Diablo en presentator Dennis Schouten vertelt Gordon over zijn problemen met drugs en drank.

,,Ik heb een drugs- en drankprobleem. Daar heb ik ook hulp voor gehad”, vertelt de zanger. Dennis Schouten reageert daarop met de vraag hoe het nu gaat. ,,En nu? Nog steeds helemaal clean?” vraagt de presentator hem.

Gordon onthult dat hij sinds afgelopen januari weer clean is. ,,Nou… Wijntje, wijntje, wijntje ja”, voegt de zanger er nog aan toe.

,,Dat is niet clean”, merkt Dennis op. Toch is Gordon het daar niet mee eens. ,,Als ik het heb over clean, dan heb ik het over drugs.”

Meer DenD