Gordon Ramsay heeft artritis in zijn knie

Door: DitjesDatjes
23-02-2021

Slecht nieuws voor Gordon Ramsay (54). De bekende Britse chef-kok heeft laten artritis in zijn knie te hebben, nadat hij onlangs een val maakte tijdens het hardlopen. Ramsay traint 2 uur per dag, naast zijn 12-urige werkdag. Maar artsen hebben de presentator nu op het hart gedrukt om het even een poosje rustiger aan te doen. Dit meldt The Mirror.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Artritis is een ontsteking van de gewrichten, wat voor veel pijn zorgt. “Het ging mis toen ik een rondje aan het rennen was en ik kan je vertellen: het deed fucking veel pijn. Toen ik de röntgenfoto’s zag en de arts me vertelde dat ik artritis had, dacht ik dat ik niet goed werd. Maar goed, het is wat het is. Ik heb een meniscus operatie ondergaan en moest daarna twee weken met krukken lopen,” aldus Gordon.

Sporten is voor Ramsay een uitlaatklep naast zijn drukke leven. Toch ziet hij dit als een waarschuwing aan zijn lichaam. “Mijn vader overleed toen hij 53 was, hij overleed aan een hartaanval. Als ik dan naar mijn eigen kinderen kijk, dan wil ik gewoon niet dat hen zoiets overkomt. Hoewel ik het niet prettig vind om het rustiger aan te gaan doen, weet ik natuurlijk ook wel dat zo’n moment ooit komt. Dus ik schakel voorlopig even een tandje terug.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD