Gordon viel terug in verslaving

Gordon|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Hoewel Gordon trots meedeelde een jaar clean te zijn, blijkt hij een behoorlijke terugval te hebben gehad. Tijdens de coronacrisis greep hij na tien maanden clean te zijn geweest, toch weer naar de alcohol en cocaïne. Dit zegt Gordon in een openhartig interview met Shownieuws.

Drank en cocaïne

Toen zijn bedrijven door de gevolgen van het coronavirus stil kwamen te liggen samen met alle andere bezigheden, kreeg Gordon een terugval. ,,Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg. (…) Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken.”

En die drank vond hij. Vele KLM-huisjes met daarin wat drank, brak de zanger open: ,,Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf.” Maar bij alleen alcohol bleef het niet. Na een belletje met zijn oude dealer, greep hij weer naar de cocaïne. ,,Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer”, aldus de zanger.

Herpakken

Op de een of andere manier heeft Gordon zich weten te herpakken. ,,Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had.” In dit vroegere leven tikte hij op zijn hoogtepunt van zijn verslaving 25 wodka-cola en 4 gram coke weg.

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTHSHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck