Gordon voelt zich ‘genegeerd’ door Edison commissie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Afgelopen weekend stond in het teken van de Edison prijzen. Dit is ook Gordon Heuckeroth niet onopgemerkt gebleven. De 52-jarige zanger zet in een bericht op zijn Instagram het raar te vinden dat hij zo genegeerd wordt. ,,Wederom wil ik de de Edison commissie bedanken! Want 30 jaar iemand negeren is ook een Edison waard!”, begint Gordon zijn verhaal.

Tranen

In het programma ‘Matthijs gaat door’ werden de winnaars van een Edison bekendgemaakt. Onder andere DI-RECT en Davina Michelle waren aanwezig. De 78-jarige hitzanger Rob de Nijs ontving een Edison en ongekend eerbetoon. Ook Gordon haalt dit aan: ,,Ik had net tranen bij Rob de Nijs die hem dubbel en dwars verdiend, maar ik vraag me werkelijk af waarom ik al die jaren steevast ben genegeerd.”

‘Negatief uitgelaten’

Gordon kan het moeilijk verkroppen dat hij zo wordt ‘genegeerd’ en noemt de Edison een ‘lachwekkende farce’. De reden van het ‘nooit te zijn genomineerd’ ligt volgens Gordon aan het feit dat hij wordt genegeerd, of zich te negatief heeft uitgelaten over bepaalde zaken. ,,Wellicht ben ik aan hun aandacht ontsnapt afgelopen 30 jaar hahaha. Of heb ik me misschien vaak negatief uitgelaten over de gang van zaken. Ik weet nog de rel van André Hazes sr die er pas een kreeg als hij kwam optreden bij het gala!”

Tags

DAVINA MICHELLEDI-RECTEDISONGORDONGORDON GAAT TROUWENGORDON HEUCKEROTHHEUCKEROTHROB DE NIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck