Gordon wijst Gerard Joling keihard af: ‘Ik stik nog liever’

Gerard Joling afgewezen door Gordon
Door: Charlotte Wijnen
18-11-2021

Gerard Joling heeft laten weten weer open te staan voor een samenwerking met Gordon. Maar Gordon moet daar niet aan denken en wijst hem keihard af. ,,Ik stik nog liever, nooit!”

Gerard wil weer samenwerken

Hoewel Gerard eerder zei dat er echt geen kans is dat hij en Gordon weer samen programma’s gaan maken, is hij nu van mening veranderd. Bij de Radio538 Ochtendshow gaf Gerard opnieuw toe een programma met Gordon te willen maken als daar een enorme zak met geld voor het Ouderenfonds tegenover staat.

Toen radio-dj Frank Dane vervolgens Gordon wilde bellen om te vragen of hij dat ook wil, wilde Gerard de studio uitlopen. ,,Ik zou dat niet doen. Ik ga weg hoor”, zei hij.

Gordon stikt liever in een oliebol

Gordon nam niet op en na de uitzending besloot Radio538 de quote van Gerard te delen op hun Instagram-pagina. ‘Ik sluit niet uit om voor het Ouderenfonds weer met Gordon te gaan werken’, luidt de quote. Gordon zag de quote direct voorbij komen en kon het niet laten om te reageren. ,,Ik stik nog liever in een oliebol op oudejaarsavond. Nooit”, sneerde hij.

Woorden waar hij direct spijt van had, want inmiddels is de reactie weer verwijderd. Volgers kunnen hun lach niet inhouden. ,,Gordon heeft zijn reactie alweer weggehaald. Heeft hij de laatste tijd wel vaker last van”, reageert iemand.

Meer DenD