Grote irritatie bij Vandaag Inside: ‘Kan deze man een ban krijgen?’

Grote irritatie bij Vandaag Inside
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vandaag Inside keerde gisteren terug op televisie en is in één klap weer de meest bekeken talkshow van Nederland. Toch hebben kijkers zich tijdens de uitzending mateloos geërgerd. ,,Wie is toch die man?”, luidt het op Twitter.

Het ging de afgelopen tijd niet goed met de kijkcijfers van SBS 6. Maar dankzij de comeback van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee kunnen ze bij Talpa weer opgelucht ademhalen: er keken gisteren maar liefst 783.000 mensen naar Vandaag Inside.

Dagelijkse publieksman

Hoewel er weer als vanouds wordt gelachen in de talkshow, kunnen kijkers het niet helpen dat hun aandacht afdwaalt naar iets anders. Achter Johan Derksen, die natuurlijk continu in beeld is, zit een man in het publiek die de kijkers thuis afleidt.

Het is namelijk niet de eerste keer dat deze man op televisie te zien is. ,,En daar zit onze Slimste Mens dagelijkse publieksman ineens in het publiek van Vandaag Inside achter Johan Derksen. Wie is toch die man?”, schrijft een kijker op Twitter.

‘Heeft die man niets anders te doen?’

De kijker is niet de enige die het is opgevallen. ,,Heeft die man die altijd in het publiek van de Slimste Mens zit niets anders te doen?”, luidt het.

Kijkers vinden het zelfs zó irritant, dat ze hopen dat de man de volgende keer geweigerd wordt als hij weer in het publiek wil zitten. ,,Kan die man een ban krijgen?”, vraagt een kijker. Een ander is het daar mee eens. ,,Hij is zo afleidend met z’n klote lach dat ik geen idee heb wat er wordt gezegd!”

Tags

JOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPVANDAAG INSIDEWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie