Grote paniek bij bevalling Saar Koningsberger

289

De bevalling van Saar Koningsberger was bijna verkeerd afgelopen. Het hartslagje van haar baby klopte niet zoals zou moeten. Er brak grote paniek uit.

 

Emotioneel

Saar kon haar geluk niet op toen ze erachter kwam dat ze na verschillende ivf-pogingen zwanger was! De zwangerschap verliep voorspoedig, maar de bevalling wat minder.

In een emotionele vlog op haar Youtube-kanaal doet Saar verslag  van de bevalling. Ze vertelt het volgende: “Haar hartslag ging op een gegeven moment niet helemaal lekker. Dus de verloskundige liep ook de kamer uit en begon te bellen met de kinderarts. De laatste vier weeën was er wel paniek in de tent. Waarbij er werd gezegd ‘ze moet nu wel komen’. Ik heb alles op alles gezet, en toen die knip, dat hield. En toen kwam ze eraan.”

Daarna voegt ze er emotioneel aan toe dat ze de allerknapste en liefste baby is die ze zich maar hadden kunnen wensen.
Hoewel Saar en haar dochtertje nog een paar dagen in het ziekenhuis moeten blijven, lijkt het nu allemaal super te gaan met het meisje.

Voor haar vriend en Saar was de zwangerschap een droom die uitkwam. Tweeënhalf jaar heeft het stel een vruchtbaarheidstraject doorlopen en verschillende hormoonbehandelingen gehad.

Little happy camper.. ♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) on