Haalt Barbie uit naar nieuwe verloofde van ex op Instagram?

Samantha de Jong
Door: Lois Kuhfus
14-10-2020

Wat is er aan de hand met Samantha de Jong? De reality-ster overspoelt haar Instagram de laatste dagen met woedende boodschappen en verkapte sneren. Ze lijkt het gemunt te hebben op één persoon waar ze een flink appeltje mee te schillen heeft. Meerdere aanwijzingen wijzen erop dat het gaat om een ruzie tussen haar en de nieuwe verloofde van ex-man Michael: Naomi Collinda.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voogdij

De situatie van Michael, Naomi en Samantha zit ingewikkeld in elkaar. Een korte samenvatting: Samantha en Michael kregen samen twee kinderen, Angelina (8) en Milano (5). Na hun scheiding ging het bergafwaarts met Samantha. Na een periode vol drugsgebruik, psychische problemen en zelfmoordpogingen verloor Samantha de voogdij over haar kinderen.

Dochter Angelina ging bij Samantha’s moeder wonen en Milano woont bij zijn vader Michael en ‘bonusmama’ Naomi. Na wederom een heftige periode waarin zowel Naomi als Michael een maand in de cel doorbrachten, is het gezin nu weer herenigd. Daarbovenop maakte Naomi vorige week bekend dat zij en Michael besloten hebben met elkaar in het huwelijksbootje te stappen.

Samantha, die inmiddels een relatie heeft met Gerrit, verwacht samen met hem haar derde kindje. Ze is in december uitgerekend.

LEES OOK:

Ex Barbie Michael van de Plas gaat trouwen

Bonusmama

De rol van ‘bonusmama’ lijkt Naomi helemaal op het lijf te zijn geschreven. Op Instagram deelt zij regelmatig liefdevolle filmpjes en foto’s van haar en haar stiefkroost. Zij is gek op de kids van Samantha en Michael en schreef twee dagen geleden een eerbetoon aan zoontje Milano.

,,Oude 📱 terug waardoor er ook gelukkig veel foto’s terug zijn. Waaronder deze 💚. Mijn aller liefste er valt met geen 🖊 te beschrijven hoeveel ik wel niet van jou hou. Al 3 jaar lang zijn wij bijna 24/7 samen. Als ik terug kijk op deze tijd is er eigenlijk maar echt 1 iemand altijd geweest en dat is deze kleine man. Hou van jou”

Beeld: Instagram @naomicolinda

Volgers reageren massaal op de lieve berichten van Naomi en haar stiefzoontje.

,,Hij heeft de beste mama die hij ma kan wensen Mama Naomi,” schrijft een volger. Meerdere volgers merken op dat de band tussen Naomi en de kinderen speciaal is. ,,Leuk filmpje ze mogen blij zijn met zo super bonus moeder die alles voor hun doet,” en ,,Wat een vrolijke boel en je kids hebben het getroffen 💚🇬🇧🇳🇱💚 ” luidden de reacties.

Boos

Samantha steekt niet onder stoelen of banken dat ze ergens flink kwaad om is. Zowel op haar Instagram story als pagina zien volgers meerdere woedende berichten voorbij komen. Er zit Samantha duidelijk iets dwars, en het lijkt erop dat dat te maken heeft met Naomi…

Samantha plaatst verschillende berichten op haar Instagram die te maken hebben met het moederschap. Na een gedicht over ‘het mama zijn’ deelt Samantha een sneer uit: ,,Onthou dat maar.”

LEES OOK:

Olie op het vuur? Naomi en Michael kondigen groot nieuws aan

Beeld: screenshot Instagram

Hier stopt het niet bij. Samantha maakt van haar hart geen moordkuil en deelt verschillende teksten op haar Instagram waaruit blijkt dat er een behoorlijk conflict gaande is. Heeft Samantha er genoeg van dat Naomi haar geluk haar in het gezicht gewreven wordt? Het zal snel duidelijk worden of deze berichten inderdaad gericht zijn aan Naomi Collinda…

View this post on Instagram

De waarheid is hard maar ik ga harder👍😉

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Meer DenD