Olie op het vuur? Naomi en Michael kondigen groot nieuws aan

Naomi Dijkstra
Door: Lois Kuhfus
15-10-2020

Wie de Instagram-accounts van Samantha de Jong en Naomi Collinda in de gaten houdt, voelt dat er een flinke spanning hangt. De afgelopen dagen wordt er flink gesneerd tussen de twee. De laatste slag lijkt aan Naomi te zijn, die enorm nieuws deelt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ex

Naomi gaat al drie jaar met Michael van der Plas, de ex van Samantha en tevens de vader van Barbie’s eerste twee kinderen. Naast droomvrouw van Michael vervult zij de rol als ‘bonusmama’ van Samantha’s kinderen. Samantha verloor de voogdij over haar kinderen Milano (5) en Angelina (8) na een heftige periode vol drugsgebruik en zelfmoordpogingen.

Samantha’s zoontje Milano woont bij zijn vader Michael en bonusmoeder Naomi. Die lijkt haar stiefzoontje te beschouwen als haar eigen kind en plaatst regelmatig liefdevolle foto’s met de kinderen.

Oorlog

De afgelopen dagen werd duidelijk dat er Samantha iets dwarszit. Zij overspoelde haar Instagram met verkapte sneren en boze berichten. Wie maakt Samantha zo kwaad? Verschillende aanwijzingen wijzen erop dat het gaat om Naomi. Samantha plaatst verschillende kwade berichten met ‘het moeder zijn’ als onderwerp. De berichten worden overladen met steken onder water, die gericht lijken te zijn aan Naomi.

Beeld: screenshot Instagram

LEES OOK:

Haalt Barbie uit naar nieuwe verloofde van ex op Instagram?

Babynieuws

Naomi steekt niet onder stoelen of banken dat ze dolgelukkig is met haar Michael én stiefzoontje Milano. Vorige week kondigde ze dolgelukkig hun verloving aan en ook vandaag deelt zij een volgende stap in hun relatie.

Naomi deelt een filmpje op Instagram waarbij ze vertelt dat Michael en zij onder weg zijn naar het ziekenhuis voor een vruchtbaarheidsonderzoek. Het stel heeft namelijk besloten om samen een kindje proberen te krijgen, iets wat voor hen niet vanzelfsprekend is, aldus Naomi.

,,Goedemorgen 💫. Wij gaan iets heel persoonlijks delen met jullie. Wij zijn nu ruim 3 jaar samen en willen nu al sinds een tijdje kijken of het ons gegund is om samen pappa en mamma te worden. Wij hebben altijd eerst willen wachten tot voor ons gevoel het de juiste tijd was. Maar wanneer is nou de juiste tijd?

Mike heeft onlangs een collum van @pettybrardofficial gelezen waarin ze aangaf “er is altijd wel iets”. En dat heeft ons aan het denken gezet. Daarom kiezen we nu voor onszelf 💓. Wij willen er samen voor ga om pappa en mamma te worden.

Alleen is dit helaas niet voor iedereen van zelf spreken. En daarvan ben ik er 1. Het is alleen zo dat als de vrouw getest wordt dat dan bij haar partner ook gebeurd. Wij gaan dus vanaf vandaag een heel bijzonder en spannend traject in. En ik probeer maar zo te denken dat het op deze manier extra speciaal is. Want nu kies je er bewust samen voor. Ps. Alle tips van mamma’s of mamma’s to be zijn meer dan welkom. Heel veel liefs van ons ❤️. ”

Meer DenD