Haalt Rachel uit naar ex-vriendin? ‘Ze vertelt niet het hele verhaal’

Rachel Hazes haalt uit naar ex-vriendin
Door: Charlotte Wijnen
04-07-2022

De storm tussen Rachel Hazes en haar ex-vriendin Marieke van Beek lijkt nog niet te zijn gaan liggen. Rachel haalt op Instagram uit naar iemand in haar omgeving. ,,Wanneer je iemand uit je leven haalt, zullen ze mensen nooit het volledige verhaal vertellen”, zo schrijft Rachel. Hoewel ze geen namen noemt, lijkt het erop dat ze Marieke bedoelt.

Rachel en Marieke hebben al een lange tijd ruzie over geld. Voor de tweede keer sleept Rachel haar voormalige beste vriendin voor de rechter en blijft net zo lang doorgaan tot de onderste steen boven is.

‘Marieke jokt alleen maar’

,,Marieke jokt alleen maar. Ik ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen”, vertelde Rachel onlangs in weekblad Party.

LEES OOK:

Rachel strijdvaardig: ‘Ik stop pas als Marieke mijn huis uit is’

‘Vertelt niet het hele verhaal’

Sindsdien post Rachel veelzeggende quotes op Instagram. Zo zei ze onlangs dat veel mensen ‘niet de moeite waard zijn om tijd in te steken’ en heeft ze nu een soortgelijke quote geplaatst. ,,Wanneer je iemand uit je leven haalt, zullen ze mensen nooit het hele verhaal vertellen. Ze vertellen alleen het deel dat jou slechter maakt en hun onschuldiger.”

Hoewel Rachel geen namen noemt, is de kans groot dat ze Marieke hiermee bedoelt. De twee vrouwen waren jarenlang vriendinnen, totdat Rachel in 2016-2017 ziek werd en drie mensen tekenbevoegd maakte, waaronder Marieke. In die tijd zouden volgens Rachel veel zaken achter haar rug om zijn geregeld.

‘Ik trof haar aan’

Maar volgens Marieke is Rachel niet helemaal eerlijk over wat er in die periode gebeurd is. Rachel deed in 2017 een zelfmoordpoging en Marieke zegt degene te zijn geweest die haar vond. ,,Ze doet voorkomen dat ze door niemand is gevonden, maar ík trof haar aan in de slaapkamer met een snee in haar arm van 35 cm. Was ik een half uur later gekomen, dan was ze dood geweest”, vertelde Marieke in weekblad Privé.

Meer DenD