Had Britt Dekker Ali B al door?

Britt Dekker plaatst vreemde opmerking over Ali B
Door: Charlotte Wijnen
01-02-2022

Britt Dekker liet onlangs al weten niet overtuigd te zijn van de onschuld van haar oud-collega Ali B. Maar nu is er een fragment opgedoken van het programma We Want More waarin Britt een bijzondere uitspraak doet over de rapper.

Ali B, die als koosnaam lange tijd ‘knuffelmarokkaan’ had, is beschuldigd van verkrachting. Ali B blijft alles ontkennen, maar Britt Dekker liet onlangs al weten niet overtuigd te zijn van zijn onschuld. ,,We wisten dat het erg zou worden, ,maar ik wist niet dat het zó smerig zou worden van die Ali B”, zei ze in VI Vandaag. ,,Ik ben echt helemaal overdonderd. Alles heeft mij geraakt, maar bij Ali B vond ik het wel heel ranzig. Echt een misbaksel.”

‘Ik vond hem al heftig’

Maar vorig jaar heeft ze nog samen met de rapper gewerkt bij het programma We Want More. ,,Een heel groot team van The Voice is meegegaan naar We Want More. Ik heb daar met hem gewerkt en ik moet zeggen dat ik hem altijd al een beetje heftig vond, omdat hij zichzelf heel tof vindt.”

‘Hoort erbij in de televisiewereld’

Nu is er een fragment opgedoken van We Want More waarin Britt laat merken dat ze het gedrag van Ali B heftig vindt. Op de video is te zien hoe Ali B zijn buik laat zien aan een kandidaat. ,,Hij moet het weer even laten zien hoor”, aldus Britt die met de vriend van de kandidaat achter de schermen staat te kijken.

Britt laat doorschemeren dat dit vaker gebeurt in de televisiewereld. ,,Dat hoort er gewoon bij in de televisiewereld, daar doen ze het allemaal met elkaar. Wen er maar aan, dit is hoe het werkt. Als ze ’s avonds maar weer thuiskomen.” Had ze Ali B al door?

Meer DenD