Had Dré Hazes een affaire met Imanuelle Grives?

Imanuelle Grives
Door: Lois Kuhfus
21-10-2020

De arrestatie van Imanuelle Grives leverde haar niet alleen een celstraf op, ook werd zij meegesleurd in een mediastorm. De kranten stonden vol met haar drugsschandaal, maar één nieuwtje stak er bovenuit. ‘Imanuelle Grives heeft affaire met Dré Hazes’. Voor het eerst reageert zij op het ‘avontuurtje’ met Dré.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een gram cannabis, vijf 2c-B-pillen, dertig xtc-pillen, twee gram ketamine en tien gram cocaïne. Dat is wat Imanuelle op zak had toen zij opgepakt werd op het Belgische festival Tomorrowland. In het appartement waar zij verbleef vond de politie nog eens 77 xtc-pillen, een gram cannabis, elf gram cocaïne, 1,8 gram hasj, elf gram amfetamine, negen gram ketamine en een flesje ghb.

Ze werd schuldig bevonden aan drugsbezit en drugshandel. Hiervoor kreeg ze een celstraf van twee jaar en een boete van 2000 euro.

Affaire

Door haar aanhouding ontplofte ook de media-aandacht rondom Imanuelle. Een bekend principe voor Dré Hazes, die met zijn driehoeksverhouding met Bridget Maasland en zijn Monique ook geregeld de voorpagina haalde.

Imanuelle en Dré hadden dus zeker één ding gemeen. Er gingen zelfs geruchten dat de twee het wel heel goed met elkaar konden vinden. Er zou zelfs een ‘avontuurtje’ plaatsgevonden hebben in een kleedkamer.

Imanuelle reageert op deze geruchten in de nieuwe Beau Monde. ,,Een van de meest opmerkelijke berichten vorig jaar was dat ik het in een kleedkamer meer dan gezellig gehad zou hebben met André Hazes.”

De actrice geeft toe dat er wel degelijk een keer een akkefietje geweest is met een collega, maar niet met Dré. ,,Grappig, want hoewel ik echt wel eens een geheime amourette met een collega heb gehad, toch echt niet met hem”, onthult ze.

Volgens Imanuelle is er een duidelijke reden dat er nooit een vonk over is gesproken tussen de twee. Ze onthult dat er inderdaad een ‘avontuur’ plaatsvond in die kleedkamer. ,,En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer. Met nog zes andere mensen erbij, ja! We hebben drankjes gedronken en liedjes gezongen. Meer niet. Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij. Ik ben toch veel te jong voor hem.”

LEES OOK:

Verklapt Dré Hazes hiermee zijn huwelijksaanzoek?

Meer DenD