Harry Styles brengt eerbetoon aan eerste lerares tijdens optreden

Door: DitjesDatjes
17-06-2022

Harry Styles heeft een eerbetoon gebracht aan zijn allereerste lerares. Dat deed de Britse zanger tijdens een optreden in Manchester.

“Ik wil iemand in het publiek vinden”, zei Styles. “Dus laten we allemaal stil zijn, dan ga ik proberen om deze persoon te vinden, als jullie het niet erg vinden om me te helpen.” De As It Was-zanger vertelt dat zijn basisschoollerares aanwezig is. “Haar naam is mevrouw Vernon en ik geloof dat ze in het publiek staat.”

Zodra hij haar gevonden heeft vraagt hij haar hoe het met haar gaat. “Ik hoorde dat je met pensioen gaat. Ik wil je graag bedanken. Het betekent veel voor me dat je hier bent vanavond.”

Styles bedankt daarna alle leraren van zijn basisschool, de Hermitage Primary School in Holmes Chapel, en draagt een nummer aan hen op.

Tegen BBC Radio Manchester zegt de lerares later dat ze als lerares al haar leerlingen onthoudt en dat alle leerlingen op hun eigen manier geweldig zijn. Harry doet nu “grootse dingen”, vervolgt ze. “Iedereen bij Hermitage is zo, zo trots op hem.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD