Heftige uitspraken van O’Connor in Dr.Phil

Door: DitjesenDatjes
12-09-2017

Zangeres Sinéad O’Connor vertelt in Dr. Phil over het jarenlange misbruik door haar moeder.

Ze vertelt in het programma aan de psycholoog dat ze verschrikkelijk is behandeld door haar moeder. Ze zou meerdere keren seksueel, fysiek en psychisch mishandeld zijn.

Bezeten

Volgens O’Connor zou moeder Marie O’Conner een martelkamer hebben, waar ze vroeger meerdere keren in is misbruikt. “She was not well. She was very, very, very not well. I would say she was possessed. Although I’m not sure I believe in such things,” zei O’Connor over haar moeder. Naast bezeten zou haar moeder ook plezier krijgen uit het pijnigen van andere mensen.

Ik ben niks

“Ik ben niks. Ik ben niks”, moest O’Connor volgens eigen zeggen vaak hardop opdreunen van haar moeder. Als ze dat niet deed werd ze geslagen. Toen ze dertien was liep ze van huis weg. Zes jaar later, op haar negentiende, overleed haar moeder bij een auto-ongeluk.

 Psychische problemen

O’Connor lijdt al jaren aan psychische problemen. Ze is regelmatig in het nieuws geweest door opmerkelijke uitspraken en vreemd gedrag.

Begin augustus plaatste ze een filmpje op Facebook waarin ze zegt dat ze de afgelopen twee jaar regelmatig zelfmoordgedachtes heeft.

https://www.facebook.com/100006731236998/videos/1977219565845732/

 

Ook heeft ze vaker een overdosis genomen en is ze een keer vermist geweest. Ze heeft ooit een afscheidsbrief geschreven en is een keer aangeklaagd omdat ze jarenlang drugs zou hebben gegeven aan Prince.

Ondanks haar vele zelfmoordpogingen, afscheidsbrief en vermissing is ze het zat dat ze als ‘vreemd’ wordt gezien. Volgens haar zeggen is ze nooit van plan geweest écht zelfmoord te plegen. Daar is ze veel te gelukkig voor. In Dr. Phil zei ze: “I am fed up of being defined as the crazy person.” 

Meer DenD