Heibel bij de familie Heuckeroth

Door: Tanja Brouwer
30-08-2017

De zus van Gordon is boos. Ze is niet uitgenodigd voor zijn huwelijk op 22 november.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gordon gaat trouwen

De zanger stapt in het huwelijksbootje, maar met wie is nog niet bekend. Zijn ‘ware’ moet hij tegenkomen tijdens het programma Gordon gaat trouwen. In acht afleveringen gaan vrienden en wetenschappers op zoek naar dé ideale partner voor Gordon. De trouwdatum is wel al geprikt: het moet op 22 november gebeuren.

Uitnodiging

De uitnodigingen zijn blijkbaar al verstuurd, want zus Joke heeft er geen gekregen. En ze is woedend, want eerder werd verteld dat alle broers en zussen zijn uitgenodigd. Dit schrijft ze op Facebook:

Wat lees ik hier nu weer!!! Wat stond daar al zijn broers en zussen. Belachelijk. Heb nooit ruzie met Gordon gehad. En inderdaad dacht ik ook uitgenodigd te worden. Maar niets gekregen. Moest van mijn onderste zuster Marja horen dat alleen zij en mijn middelste zus Tineke zijn uitgenodigd. Heb hier geen woorden voor…nep huwelijk. 

Broer

Dat er problemen binnen de familie Heuckeroth zijn was al duidelijk. Gordon’s broer Johny zou namelijk jurylid zijn in het programma, maar omdat hij niet genoeg betaald kreeg stapte hij op. Of broer Martin bij het huwelijk aanwezig is, is ook nog niet zeker. Martin heeft namelijk ooit eens uitgebreid verteld over de moeilijke band met zijn bekende broer. Gordon zou volgens hem veranderd zijn door bekendheid.

 

Meer DenD