Henny: Gordon is een slechtere presentator dan deelnemers Screentest

Door het boek van Gordon waarin hij geheimen en verhalen over vriend en vijand vertelt, is de presentator niet erg geliefd in showbizzland. Veel BN’ers houden hun mening over Gordon voor zich, maar niet Henny Huisman. Hij vertelt in Story haarfijn hoe hij over Gordon denkt.

‘Bultrug’

,,Gordon is achterbaks”, zegt hij tegen het weekblad. ,,In 2014 mocht ik op uitnodiging van Gerard Joling meedoen aan de tiende editie van Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA”, vertelt Henny. Blijkbaar deed Gordon destijds erg lief tegen Henny, maar zei hij achter zijn rug om vervelende dingen. ,,Daags na het evenement zei Gordon op de radio dat ‘die bultrug van Henny Huisman’ er ook bij was. Dat vind ik achterbaks.”

Naast dat het op persoonlijk vlak niet klikt tussen de mannen, vindt Henny Gordon ook een buitengewoon slechte presentator. ,,Neem nu zijn laatste programma Screentest bij RTL4. Daarin ging Gordon, met een jury, op zoek naar een nieuwe presentator. Daarin vond ik hem een slechte presentator. Hij deed het zelfs nog slechter dan de kandidaten!”

Soundmixshow

Henny weet dat de gevoelens wederzijds zijn. Jaren geleden hadden de twee mannen namelijk al kennisgemaakt bij de Soundmixshow. ,,Hij kwam met een zitzak van de markt binnen en wilde een clip van George Michael nadoen. Maar hij had toen al zó veel praatjes. En we hadden genoeg andere George Michaels. Toen zeiden we: Die jongen doen we niet. Dat neemt hij me nog steeds kwalijk.