Henny Huisman haalt uit: ‘Gordon roept het over zichzelf af’

Door: Charlotte Wijnen
29-09-2022

Gordon wil de media niet meer te woord staan, maar krijgt daardoor nóg meer kritiek over zich heen. Volgens Henny Huisman roept hij dat volledig over zichzelf af. ,,Het is echt zijn eigen schuld!”

Dat Gordon de deuren van zijn koffietent Blushing in Blaricum moest sluiten, verbaast Henny niets. ,,Dat had Gordon kunnen voorzien. Gasten komen omdat ze jou willen zien. En als dat niet gebeurt, blijven ze weg”, zegt hij in weekblad Story. Van de drie horecazaken die Gordon had, is er straks nog maar één over. ,,Eerst uitbreiden en dan weer stoppen. De fans raken op die manier wel het spoor bijster.”

‘Hij is een vat vol tegenstrijdigheden’

Henny noemt Gordon ‘een geval apart’. ,,Hij is een vat vol tegenstrijdigheden. Dat is eigenlijk de beste omschrijving. De ene week vindt hij blauw de mooiste kleur, om een week later die kleur als de lelijkste te omschrijven. Of hij stopt met zingen om daarna toch weer een cd op te nemen.”

Henny denkt dat Gordon met zichzelf in de knoop zit. ,,Hij is zo wispelturig. Kijk naar die verhuizing naar Dubai, niet echt een plek voor homoseksuelen. Wat zoekt hij daar? Dat is hetzelfde als wanneer iemand een hekel heeft aan de zon, wel naar Bonaire gaat.”

Social media offline en geen interviews

Gordon deelt sinds zijn verhuizing naar Dubai allerlei foto’s van zijn luxeleven in Dubai, maar vorige week verdween hij plotseling van social media. Ook zei hij dat hij nooit meer een interview gaat geven, omdat hij helemaal klaar is met de media. Die laatste belofte heeft hij nog niet gebroken, maar de eerste wel: inmiddels is hij weer terug op Instagram.

‘Het is zijn eigen schuld!’

Maar als het aan Henny ligt, schakelt Gordon zijn social media weer uit. Het opscheppen over zijn luxeleventje zorgt alleen maar voor weerstand, legt Henny uit. ,,Er is altijd een groep die je dat misgunt. Dus de kritiek die hij krijgt, roept hij over zichzelf af. Dat is echt zijn eigen schuld.”

Henny heeft nog een advies voor Gordon. ,,Gordon moet terug naar de basis en bovenal zijn gezondheid in de gaten houden. Dat bleek wel afgelopen zomer toen hij ineens besloot om met zijn diabetes-medicatie te stoppen. Het liep toen net goed af.”

Meer DenD