Henny Huisman wist van ‘drankgebruik’ Tino Martin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Televisiepresentator Henny Huisman heeft zich uitgesproken over het ‘drankgebruik’ van zanger Tino Martin. Een rampzalig optreden van Tino Martin zorgde ervoor dat de geruchtenmolen flink begon te draaien. De zanger werd onder andere door Rob Goossens beticht van het gebruik van alcohol en cocaïne.

‘Ik wist dat hij veel drinkt, te veel’

Henny Huisman reageert in de Nieuwe Revu op het spraakmakende optreden van Tino Martin. ,,De geruchten over zijn vermeende coke gebruik zullen nog wel even aan hem blijven kleven”, aldus de 69-jarige presentator. Henny wist overigens van het drankgebruik van Tino af. ,,Ik wist wel dat hij veel drinkt, te veel. Dat vind ik ook niet verstandig, maar als hij het thuis doet, moet hij het zelf weten. Bij optredens moet hij dat niet doen”, legt de presentator uit. 

Huisman probeer het drank- en drugsgebruik van enkele artiesten te begrijpen. ,,Misschien helpt het de zenuwen wat weg te nemen”, is het argument van de presentator. Maar zenuwen horen er volgens Henny gewoon bij. ,,Maar voor een volgepakt Ahoy mag je best in je broek schijten van nervositeit.”

Sneer van Rob Goossens

Het was Rob Goossens die een behoorlijke sneer uitdeelde aan zanger Tino Martin. ,,Ik vind het gewoon echt niet kunnen. Hij was Ambassadeur van de Vrijheid. We hebben gisteren gezien dat hij met Natascha van Weezel door Westerbork loopt. En woensdag denk je: Kom nog een lijntje erbij, waar is de champagne?”

Nasleep van het coronavirus

Tino reageerde op zijn Instagramaccount openhartig op het betreffende optreden. Hij gaf toe dat het geen goed optreden was, maar gaf een andere oorzaak dan de bewering van Goossens. Zo geeft Tino Martin aan enorm ziek te zijn geweest door het coronavirus. Onder andere oorsuizen en een verminderde (zang)conditie zorgden voor een negatieve impact op het optreden.

Tags

HENNYHENNY HUISMANHUISMANMARTINROB GOOSSENSTINOTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck