Hertogin Meghan gaat kinderboek schrijven

Door: DitjesDatjes
02-08-2019

Eerst actrice, dan hertogin en nu ook schrijfster. Hertogin van Sussex Meghan Markle gaat haar eerste kinderboek schrijven. Dit laat The Sun weten.

Geen ‘royal inside stories’

Nee, dit boek zal geen biografie worden over Markle zelf. Ook niet over haar leven binnen de Britste koninklijke familie. Hoogstwaarschijnlijk is het hoofdonderwerp verassend genoeg: dieren. Volgens The Sun wordt het boek pure fictie.

Haar liefde voor dieren

Meghan is gek van dieren. Ze is vooral gek op honden. Het boek staat nog volledig in de kinderschoenen. Maar wat ze ermee zal gaan verdienen gaat niet naar haar. De opbrengst zal naar goede doelen gaan.

Prins Charles ging haar voor

De hertogin is niet de eerste ‘royal’ die een passie heeft voor schrijven. Prins Charles ging haar al voor in 1980. Ook hij schreef een kinderboek genaamd De oude man van Lochnagar. Daarnaast heeft ook Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, een serie kinderboeken op haar naam staan.

Britse Vogue

De vrouw van Prins Harry zit zeker niet stil. Ze is onder andere gastredacteur bij de Britse Vogue voor het grootste nummer: de septembereditie. Daarnaast heeft Markle ook kleding ontworpen in samenwerking met een goed doel voor werkende vrouwen die het niet erg breed hebben.

Meer DenD