Het is definitief: RTL breekt met Frank en Rogier

Frank en Rogier
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Televisiezender RTL heeft gebroken met markant televisieduo Frank en Rogier. Een breuk tussen het duo was de oorzaak…

Het duo Frank en Rogier komt definitief niet meer op de buis. RTL heeft het contract met duo ontbonden. In een verklaring meldt de zender: ‘Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden’. Met de ontbinding van het contract loopt het duo waarschijnlijk vier ton aan inkomsten mis. Eerder zei Frank Jansen tegen weekblad Weekend dat hij absoluut niet van het contract af wilde.

Vechtscheiding

Vorig jaar kwamen Frank en Rogier in een huwelijkscrisis die uiteindelijk uitmondde op een vechtscheiding. Vorige maand kwam er een einde aan de scheiding toen Frank aan Rogier tienduizenden euro’s overmaakte vanwege een gerechtelijke uitspraak. Het tweetal was zeventien jaar bij elkaar.

Toekomst

Of dit daadwerkelijk het einde van hun televisiecarrière kan alleen de toekomst uitwijzen. Het duo kwam in 2009 voor het eerst op de buis in het programma ‘Bij ons in de PC’. In 2017 keerden ze terug in het programma ‘Steenrijk, straatarm’ en een jaar later met ‘Paleis voor een prikkie’. Toen ze bij RTL aan de slag gingen leken ze het aanvankelijk nog goed te doen, met bijna een miljoen kijkers voor de eerste aflevering Frank en Rogier checken. Kort erna barstte de bom.

Tags

CONTRACTFRANK EN ROGIERFRANK JANSENPALEIS VOOR EEN PRIKKIEROGIER SMITRTLSTEENRIJK STRAATARMVECHTSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck