‘HIER is prins William met zijn gezin op vakantie’

Prins William in Engeland op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins William en Kate Middleton werden onlangs gespot toen zij samen met de kinderen op vakantie gingen. Hoewel er werd vermoed dat ze vertrokken naar het Caribisch gebied, melden bronnen nu dat het gezin op een privé-eiland van prins Charles verblijft.

William en Kate vertrokken twee weken geleden met hun kinderen Charlotte, George en Louis met de helikopter voor een vakantie. Ook hondje Orla mocht mee met de familie.

Privé-eiland

Naar welke bestemming het gezin reisde werd niet bekendgemaakt, maar de verjaardagsfoto van prins George leek de locatie te onthullen. Bronnen melden al snel dat het om een bestemming ging dat in het Caribisch gebied ligt.

Toch blijkt het strand dat te zien was op de foto van George niet in het Caribisch gebied te liggen. In werkelijkheid zou het gaan om een strand op een privé-eiland van prins Charles, zo melden Britse media.

Vakantiewoning

Het gaat om het eiland Tresco, één van de vijf bewoonde eilanden van de Scilly-eilanden, een eilandengroep dat ongeveer 45 kilometer voor de kust van Cornwall ligt. Het gezin zou verblijven in Dolphin House, een prachtige vakantiewoning gelegen in een grote privétuin mét uitzicht op de helderblauwe zee.

William’s herinneringen aan Tresco gaan terug tot het jaar 1989 toen hij er met zijn vader, moeder en broer op vakantie ging. William was toen zes jaar, en is er na die tijd nog een aantal keren met Kate geweest.

Tags

KATE MIDDLETONPRINS CHARLESPRINS WILLIAMWILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck