Hier kon Tess Milne lang niet over praten

Door: Hans Jacobs
17-04-2019

Tess Milne was te gast bij het Youtube-kanaal van Jurre Geluk. In zijn programma ‘Seksmobiel’ praat Jurre met zijn gasten over seks en beantwoorden ze vooral vragen van kijkers.

Nare ervaring

Uiteindelijk komt er een vraag langs over een jongen die zich afvraagt waarom zijn vriendin niet met hem wil zoenen. Volgens Tess is het antwoord op deze vraag niet zo 1, 2, 3, gevonden. Tess denkt namelijk dat het meisje misschien iets heeft mee gemaakt waarom ze niet met haar vriend wil zoenen. Zelf heeft Tess ook een vreselijke ervaring op het gebied van seks mee gemaakt. ,,Ik heb zelf ook iets naars meegemaakt met een jongen”, doet ze een boekje open. ,,Ik heb daar anderhalf à twee jaar niet over gepraat. Daarna wel, en toen was ik er schijnbaar klaar voor.”

Nadat Tess dit antwoord geeft vraagt Jurre naar wat ze dan had mee gemaakt. Ook vraagt hij haar of ze er überhaupt wel over wil praten. ,,Ik kan er nu over praten, gelukkig”, begint ze. ,,Ik heb een hele nare ervaring gehad met een jongen die mij verkracht heeft eigenlijk. Toen was ik negentien. Ik kon het gewoon niet aan.”

Meer DenD