Hier vroeg André Bridget ten huwelijk

Door: DitjesenDatjes
19-12-2020

Voor in ieder geval de tweede keer in zijn leven is André afgelopen week op één knie gegaan. Monique Westenberg is de gelukkige, en weet nu zeker dat de jonge zanger definitief voor haar heeft gekozen. Iemand die iets minder blij was voor de kersverse verloofden is Bridget Maasland. Zij was namelijk vorig jaar al ten huwelijk gevraagd door André in notabene haar eigen woning.

Dat weet Bekendeburen.

Geluk in de liefde?

Bridget zal ongetwijfeld veel mooie herinneringen hebben beleefd, maar aan dat huwelijksaanzoek zal ze niet meer graag denken. Binnen drie maanden na het aanzoek ging het namelijk al uit tussen haar en André en was ze wederom vrijgezel. Een flinke domper voor de blondine, die geen geluk in de liefde weet te vinden.

Te koop

Volgens Bekendeburen heeft Bridget de woning waar ze drie maanden romantische avonturen beleefde met André te koop gezet. Misschien wil ze met een schone lei beginnen in een nieuwe woning, waar de enige man in huis haar zoontje Mees is.

De koper van het huis moet trouwens een bedrag van 1.275.000 euro neerleggen, maar dan heb je ook wat: een prachtig dubbel benedenhuis met meer dan 160 vierkante meter woonoppervlakte. De nieuwe bewoner kan douchen, koken en dineren in de woning waar Bridget en André elkaar kortstondig hebben liefgehad. En wie wil dat nou niet?

Meer DenD