Hierom is Sarah van Soelen ‘stikjaloers’ op haar zus

Sarah is jaloers op haar zus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen heeft een zus waar ze erg close mee is, namelijk Julia. Maar dat is niet haar enige zus. Ze blijkt nog een stiefzus te hebben genaamd Dominique. De twee zouden niet door één deur kunnen en Sarah schijnt erg jaloers op haar te zijn…

Dat de Hazes-familie ingewikkeld is, wisten we al. Maar nu blijkt dat ook de familie Van Soelen ingewikkeld in elkaar zit. Met haar biologische vader heeft Sarah weinig tot geen contact. Haar stiefvader, Rudolf van Soelen, ziet ze als haar echte vader. Samen met moeder Rebecca en zus Julia zien we hem regelmatig voorbij komen op de social media van Sarah.

‘Sarah is stikjaloers op haar’

Maar nu blijkt dat dat niet haar enige gezinsleden zijn. Rudolf heeft namelijk zelf ook nog twee kinderen, een zoon en een dochter. Zij wonen niet meer thuis en zouden al een lange tijd op hun eigen benen staan.

Sarah, die nog wel thuis woont, schijnt erg jaloers te zijn op haar stiefzus die alles voor elkaar heeft. ,,Dominique staat al jaren op eigen benen en houdt haar handje niet op”, zo schrijft showbizzkanaal Juice Channel op Instagram.

Een insider van de familie klapt vervolgens uit de school. ,,Sarah kan niet aan hoe Dominique in het leven staat en hoe zelfstandig ze is. Dominique heeft ook een goede band met de rest van de familie, daar is Sarah ook stik jaloers op”, zo schrijft de insider aan Juice Channel.

Bonje bij familie Van Soelen

Onlangs was er nog grote bonje bij de familie Van Soelen. Volgens Yvonne Coldeweijer zou Sarah uit huis gezet zijn vanwege een terugval op het gebied van drugsgebruik. André Hazes, die ook bij de ouders van Sarah woont, is ook niet langer welkom. ,,Het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt”, onthulde Yvonne in haar Youtube-video.

Sarah is weer terug in Nederland, maar zou nog steeds niet welkom zijn thuis. Vermoedelijk verblijft Sarah bij haar beste vriendin in Rotterdam, Sydney Dé Scipio. Op de social media van André Hazes is het nog altijd muisstil.

LEES OOK:

GERUCHT: ‘Sarah van Soelen uit huis gezet en ondergedoken bij vriendin’

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIEJULIA VAN SOELENSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck