Híerom ligt Natasja Froger eruit bij RTL4

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Natasja Froger ligt er ondanks haar vele succesvolle programma’s uit bij RTL4. Het lijkt erop dat de presentatrice door haar afkeer van botox en fillers haar baan bij de omroep kwijt is, dat meldt Party.

Na zeventien jaar populaire programma’s als Bonje Met De Buren, Welcome home, en Bouwval gezocht te hebben gepresenteerd, wordt het contract van Natasja Froger niet verlengd bij RTL. Dit lijkt te komen door haar kijk op fillers en botox. De presentatrice komt er openlijk voor uit dat zij ook een dagje ouder wordt, en geeft niet toe aan plastische chirurgie.

De Boerin

Het is geen gek idee dat Natasja’s contract om die reden niet verlengd wordt: RTL heeft dit trucje namelijk al eens eerder gedaan. Tot dat Patty Brard haar rimpels glad liet strijken en opnieuw een contract in de wacht sleepte. Maar dat is Natasja duidelijk niet van plan.

“Ik ben eigenlijk niet ijdel genoeg voor iemand die constant op tv is. Tijdens opnames vergeet ik standaard om mezelf bij te werken. Aan het einde van de opname dag heb ik altijd glim en uitgelopen mascara. Dan zie ik mezelf terug op tv en denk ik: daar had ik toch even iets aan moeten doen!”

De tv-ster vervolgt: “Ze noemen me thuis ‘de boerin’, omdat ik er doordeweeks bijloop als iemand van de boerderij. Het liefst loop ik op klompen”, aldus Froger in de Party.

‘Al die uiterlijkheden zijn niet waar het om draait’

Voor Natasja is uiterlijk nou eenmaal niet zo belangrijk. “Al die uiterlijkheden zijn niet waar het om draait in het leven. Het gaat om liefde en compassie, niet om hoe mensen eruit zien”, voegde ze er in het blad Nouveau aan toe.

Pp social media wordt er gesmeekt om de terugkeer van de populaire presentatrice. Dus of RTL er wijs aan heeft gedaan Natasja weg te bonjouren, is nog maar de vraag…

Tags

CONTRACTNATASJA FROGERPRESENTATRICERTL4TELEVISIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck