Hollywoodsterren blij met impeachment Trump

Door: DitjesDatjes
14-01-2021

Woensdag startte het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump, en dat nieuws werd door het Democratische bolwerk Hollywood juichend ontvangen.

“Trump zal de boeken in gaan als de president die vooral goed was in afzettingen in gang zetten”, twitterde Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson, om in de stijl en woorden van Trump verder te gaan: “Beter dan welke president dan ook. Dit is een ‘biggley’ prestatie.” Mark Hamill schreef: “Als één impeachment niet voldoende is, dan doe je het gewoon nog een keer.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Josh Gad liet weten: “Aan alle Republikeinen die vandaag hun land boven hun partij stelden: dank jullie wel. Aan de anderen: jullie zijn het probleem, niet de oplossing.” Cardi B deelde een filmpje waarin iemand haar vraagt wie haar minst favoriete president is en ze antwoordt: “Degene die zo afgezet wordt.”

In december 2019 startte er al eens een impeachmentprocedure tegen de zittende president van de VS. Die kreeg uiteindelijk niet genoeg stemmen in de Senaat en werd daardoor afgebroken. Dat zorgt voor wat verwarring bij de sterren. “Ik wist niet eens dat ze je twee keer kunnen impeachen”, twitterde Chrissy Teigen. “Ik dacht dat het zoiets was als doodgaan.” Rapper Lil Nas X vroeg zich af: “Betekent dit nu dat hij moet vertrekken? Of moeten we weer stemmen? Ik ben in de war.”

Tenslotte waren er ook nog Hollywoodfiguren die geen zin hadden de situatie in Washington te bespreken op hun feed. Dionne Warwick liet weten: “Vraag me alsjeblieft niet meer over politiek. We zitten allemaal naar hetzelfde te kijken.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD