Mijn hond heet Elvis

Mijn hond heet Elvis
Door: DitjesDatjes
16-02-2017

COLUMN – Elvis is een Portugese Waterhond. Honds­trouw. Keurig loslopend een halve stap achter de baas bij het uitlaten. Leuk met kinderen. Prima even een tijdje alleen in huis. Op een niet te stuiten sokkenfetisj na is onze Elvis voorbeeldig.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het zou kunnen komen door ons jarenlang verblijf in de Verenigde Staten waar we al snel kennismaakten met de programma’s van Cesar Milan, de hondenfluisteraar. Aflevering na aflevering werd verslonden.

Sterker nog, voor wat meer diepgang schaften we zelfs een boek aan waarin de hondenfluisteraar zijn tips nog eens op een rijtje zette. Jarenlang lag het boek op het nachtkastje om af en toe eens door te lezen.

Tot voor kort…

Mijn hond heet: Elvis
Eigen Foto

Op een van de ochtenden dat onze brave hond alleen in huis was, heeft ze het boek van het nachtkastje gestolen en volledig aan stukken gescheurd. Alle frustraties op Cesar Milan botgevierd. Trots als een pauw toonde ze het ons bij thuiskomst.

Onze hond loopt nog steeds in het gareel, maar over Cesar Milan wordt niet meer gesproken. Daar heeft Elvis voor gezorgd.

Jort Emmer


Schrijf ook over uw huisdier. Stuur uw verhaal naar: [email protected]

Meer DenD