Honderden aanwezigen bij gebedswake voor DMX

Door: DitjesDatjes
06-04-2021

De ziekenhuisopname van rapper DMX, wiens eigenlijke naam Earl Simmons is, heeft veel indruk gemaakt. Niet alleen op familie en vrienden, maar ook op fans en buurtgenoten. Honderden belangstellenden kwamen naar het White Plains ziekenhuis in New York, waar DMX vecht voor zijn leven, nadat hij een hartstilstand kreeg en sindsdien in coma ligt. Dit zou veroorzaakt zijn door een overdosis drugs, maar daarover is vooralsnog niets bevestigd. Dit meldt TMZ.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Naast DMX’s verloofde Desiree, was ook zijn ex-vrouw Tashera Simmons aanwezig met hun vier kinderen, evenals zijn ex-vriendin Yadira Borrego, met wie hij ook kinderen deelt. Ook ziekenhuismedewerkers lieten zich niet onbetuigd: zij kwamen naar buiten om de rapper te eren en een spoedig herstel toe te wensen.

Fans hielden ballonnen en spandoeken omhoog met de letters DMX, om hun idool op die manier te steunen. Ook werden er kaarsjes voor hem gebrand.

Verloofde Desiree en DMX’s moeder zitten sinds zijn ziekenhuisopname dag en nacht aan zijn bed. Volgens bronnen zou de rapper tenminste 30 minuten zonder zuurstof zijn geweest, iets wat bijna onmogelijk is voor de hersenen om te overleven.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD