Honderden felicitaties voor jarige Catherine

Door: Ditjes en Datjes
09-01-2022

Catherine, de hertogin van Cambridge, wordt zondag overspoeld met gelukwensen naar aanleiding van haar 40e verjaardag. Online laten via de officiële kanalen van het hof honderden mensen een berichtje achter voor de vrouw van prins William.

Ook de koninklijke familie zelf kon niet achterblijven. Op het algemene account van de familie, dat vooral gebruikt wordt voor updates rondom koningin Elizabeth, werden felicitaties gedeeld, net als op de pagina van Clarence House, de residentie van prins Charles en Camilla.

Het hof deelde vier foto’s waar de koningin samen met Catherine op staat, waaronder een zeer toepasselijke uit juni vorig jaar. Toen sneed Elizabeth tijdens een bijeenkomst rond de G7-top in het bijzijn van Catherine en Camilla een taart aan met een ceremonieel zwaard.

Catherine bedankte via sociale media iedereen voor hun “zeer vriendelijke verjaardagswensen”, en sprak ook haar dank uit voor fotograaf Paolo Roversi en de National Portrait Gallery voor de drie portretten die ter gelegenheid van haar 40e verjaardag werden geschoten.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD