Hoofdredacteur Story over ‘seksvlucht’ Katja

Katja
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De hoofdredacteur van Story, Guido den Aantrekker, verwondert zich over de ontkenning van Katja Schuurman, omtrent een ‘seksvlucht’. Al eerder schreven we over de woeste reactie van Katja Schuurman. Zo zou de tv-presentatrice het tijdens een vlucht met KLM, wel heel gezellig hebben gehad met een mannelijke medepassagier.

Afgelopen maandag liet de hoofdredacteur van Story in de late editie van Shownieuws weten, niet te geloven dat Katja weer het verhaal ontkent: ,,Laat ik vooropstellen dat ik Katja persoonlijk een ontzettende leuke, lieve en een beetje gekke vrouw vind. Het is dus ook helemaal niet persoonlijk bedoeld. Wij hebben ons puur gebaseerd op de feiten. Ik vind haar reactie een beetje verwonderlijk. Ze weet immers ook wat er aan boord gebeurd is.”

Een officiële waarschuwing van KLM

Hoewel ze zelf ontkent, zijn de geruchten in de nieuwste editie van Story zeer gedetailleerd naar buiten gebracht. Hier klopt volgens Katja helemaal niks van. Wel geeft haar management aan dat ze een officiële waarschuwing heeft gekregen van de vliegtuigmaatschappij en dat ze een fles drank van haar in beslag hebben genomen.

Dat de tv-ster mogelijk zou kampen met een seksverslaving, helpt de ontkenning op de verhalen niet. Ze vertelde laatst met zeven mensen seks te hebben gehad in een jacuzzi.

Tags

GUIDO DEN AANTREKKERKATJAKATJA SCHUURMANKLMSCHUURMANSTORY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck