Hoogzwangere Katy Perry headliner op digitale editie Tomorrowland

Door: DitjesDatjes
14-07-2020

Katy Perry is de headliner tijdens de digitale editie van Tomorrowland, meldt Variety dinsdag. De zangeres is in verwachting en hoopt deze zomer te bevallen, maar belooft de online festivalgangers wel een lach op hun gezicht tijdens haar optreden eind deze maand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik wilde altijd al deel uitmaken van de pret van Tomorrowland en ik heb de geweldige innovatie, technologie en uitvindingen waar dit festival al jarenlang om draait altijd gevolgd”, laat Katy in een verklaring weten. “Ik ben zo blij dat ik onderdeel ben van deze editie en ik hoop dat mijn set jullie kan laten lachen.”

Vanwege de coronacrisis kon de fysieke editie van Tomorrowland in het Belgische Boom dit jaar niet doorgaan. Daarom wordt op 25 en 26 juli een online festival georganiseerd met de naam Tomorrowland Around the World. In totaal treden meer dan zestig van ’s werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek op tijdens de digitale editie van het festival, waaronder Martin Garrix, Armin van Buuren en David Guetta.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD