‘Hoop voor boerin Annemiek’

Door: DitjesenDatjes
13-04-2020

Het wil bij boerin Annemiek maar niet lukken. De liefde gaat niet vanzelf en daarnaast lijkt ze ook moeite te hebben om de praktische bezwaren aan de kant te zetten. Het raakt haar erg, bleek uit het voorstukje voor volgende week. Is er nog hoop voor haar?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Beren op de weg

Met Jelte wordt het niets, dat was voor beiden duidelijk. Maar met Erik is het een ander verhaal. De twee vinden elkaar leuk, aantrekkelijk en hebben erg veel gemeen met elkaar. Een goede match, zou je zeggen. Maar Annemiek ziet alleen maar beren op de weg. Minuten nadat zij en Jelte waren overeengekomen dat het niet ging werken, stuurde Annemiek ook Erik naar huis. Dat gebeurde op een nogal bijzondere manier. Ze wilde graag weten hoe hij het voor zich zag, zo’n relatie waarbij ze op 1.5 uur rijden van elkaar wonen. Maar in plaats daarvan maakte ze duidelijk dat ze zo’n relatie niet zou zitten. ‘Ik had eigenlijk gehoopt dat jij een heel goed plan had’, sprak en ze een beetje beteuterd uit toen Erik zich klaarmaakte om zijn biezen te pakken.

Weg met de praktische bezwaren?!

Kortom: eigenlijk wilde Annemiek dus niet dat Erik naar huis ging. ‘Ik ben verliefd geworden op de verkeerde’, zei ze daarna in de camera. Er waren dus wel vlinders! Ook Erik laat aan Yvon weten dat hij eigenlijk niet naar huis wil. Kan Yvon ervoor zorgen dat Annemiek haar praktische bezwaren opzij zet en de twee elkaar rustig beter gaan leren kennen?

Kijkers denken dat Annemiek en Erik een leuk koppel kunnen vormen, maar dat er nu nog één ding ontbreekt: goede communicatie.

Meer DenD