Hopelijk is Zoé een blijvertje…

3587

Jeroen Pauw kwam deze week regelmatig in het nieuws. Onder andere vanwege zijn opmerkelijke woorden over zijn inmiddels overleden moeder, en het kleine appartementje in Amsterdam. Maar Jeroen (57) houdt zich vooral bezig met de liefde.

Rokkenjager

Het lijkt erop alsof zijn nieuwe liefde, de 45-jarige Zoé Goddijn, wellicht de ware is. Jeroen, die al decennia bekend staat als rokkenjager leek in 2010 gelukkig met Nimet Akdemir, de Turkse schone die hij bij NOVA leerde kennen.

,,Ik dagdroomde over een lieve vrouw die mijn hand nooit meer loslaat,” liet hij aan Story weten. Na vijf jaar was de Turkse koek op. Nu spendeert niet Nimet maar mevrouw Goddijn, die in het dagelijks leven coach en HR-manager is haar vakanties in Jeroens villa op Curaçao.

Intiem moment

Op Zoé’s Instagram krijgen volgers een klein inkijkje in het liefdesleven van Pauw en Goddijn. Zo ligt ze op een luchtbedje in zijn zwembad en plaatst ze een foto van twee schaduwen tijdens een intiem moment.

Is ze de ware of slechts een nummer?

Of ze de presentator kan temmen moet nog blijken. De 57-jarige casanova van de Nederlandse omroep heeft eerder aangegeven met meer dan 200 vrouwen het bed te hebben gedeeld. Alleen Zoé weet of dit in zijn voor- of nadeel is.

#summertime #shadeofgrey

A post shared by Zoé Goddijn (@zoegoddijn) on

#goodmorning #curacao #niceweekend #happylife

A post shared by Zoé Goddijn (@zoegoddijn) on

#aboutyesterday #????#countmyblessings

A post shared by Zoé Goddijn (@zoegoddijn) on