Humberto Tan kan in september zijn borst natmaken!

1065
Humberto kan zijn borst natmaken

Beau van Erven Dorens neemt een paar maanden de talkshow over van Humberto Tan en iedereen roept het van de daken: Beau blijf!!! De bijna 50-jarige onvoorspelbare, gevatte presentator is geboren voor het vak van talkshow-host.

Ondertussen knijpt ook Marieke Elsinga, de vaste side-kick van Humberto, er tussenuit. Ze gaat naar het zusje, RTL Boulevard.

Waarom? Omdat ze niet alleen voor de camera in een studio haar werk wil doen. maar ze wil ook kunnen ‘buitenspelen’. Dus op straat reportages maken voor Boulevard op gebied van entertainment, lifestyle, royalty en sport.

“Na een fantastisch jaar bij RTL Late Night ga ik met veel vertrouwen de toekomst in bij RTL Boulevard”, liet Marieke weten. “Mijn beslissing te stoppen komt voort uit de wens een programma te maken waarin ik echt op pad kan, mensen kan ontmoeten en mijzelf op dit gebied door kan ontwikkelen.”

HumBerto wenst  Marieke Veel succes

Humberto Tan wenst Marieke Elsinga “heel veel succes” met haar nieuwe baan.

Humberto nam tijdens zijn vakantie de tijd een videoboodschap op te nemen voor zijn sidekick. “Ik wens je heel veel succes daarbij en ook heel veel plezier”, zei de presentator van RTL Late Night tegen Marieke. “Enorm bedankt voor het afgelopen seizoen.”

Beau van Erven Dorens, die de zomervariant van RTL Late Night presenteert, zei de overstap van Marieke “super” te vinden. De twee komen elkaar in de toekomst vaak tegen, Beau is een van de vaste presentatoren van RTL Boulevard.

RTL heeft nog geen nieuwe sidekick op het oog voor RTL Late Night.

“Er wordt nagedacht over op welke wijze de plek van Marieke wordt ingevuld bij RTL Late Night”, liet RTL weten in een verklaring. Luuk Ikink, vanochtend bij 538 op de radio, vond dat Marieke hem heel goed heeft vervangen bij Beau. Wie haar moet gaan opvolgen, weet hij niet. Marieke Elsinga doet ook al mee aan het 18e seizoen van Expeditie Robinson.

is Nederland uitgekeken op Humberto Tan?

Maar is Nederland niet uitgekeken op de vriendelijke en aardige Humberto Tan en zijn talkshow? De kijkcijfers stonden het afgelopen seizoen onder druk en daarnaast kwamen er ook nog privéproblemen voor de tv-host. Hij zou een amoureuze relatie hebben (gehad) met Dionne Stax van het NOS Journaal en dat zorgde voor spanningen en veel publiciteit.

Daarnaast scoort Eva Jinek, breed journalistiek geschoold, goed bij de publieke omroep, met spijkerharde interviews, terwijl Tan veel RTL-sterren als gasten heeft en slechts expert is op sportgebied.

Humberto Tan kan dus in september zijn borst natmaken. Hij zal moeten scoren, zichzelf moeten overtreffen.  Doet hij dat niet dan is er de hete adem van Beau van Erven Dorens en ook die van de RTL-directie in zijn nek.