Huwelijk John en Kelly gaat misschien niet door

Door: DitjesenDatjes
17-05-2019

In 2015 ging John Ewbank op zijn knieën voor Kelly Weekers. Toch zijn ze nu, ruim drie jaar later, nog steeds niet getrouwd. Wat is er aan de hand? Dat vroeg weekblad Weekend zich af. Gelukkig voor hen vertelt Kelly openhartig over de trouwplannen met John.

Viering

,,Mensen vragen steeds wanneer we gaan trouwen, maar iedereen doet het op zijn eigen manier. En wij vinden het goed zo”, zegt Kelly. Het stel vond verloven dus leuk, maar trouwen hoeft niet zo nodig. ,,Ik heb er nooit veel waarde aan gehecht om te trouwen, maar ik vind het wel heel leuk om de liefde te vieren met de mensen om ons heen.”
Het kan dus zomaar nog een paar jaar duren voordat ze trouwen, of het komt er nooit meer van. ,,Dus als wij denken aan ons huwelijk, denken we meer aan later, als ons gezin compleet is. Dan wordt het gewoon een viering, tien jaar na ons aanzoek.”

,,Ik zie mezelf er ook voor aan dat we het gewoon niet doen”, zegt Kelly. ,,Ik ben gewoon niet een vrouw die daar altijd van heeft gedroomd. Ik denk dat dat komt omdat ik modellenwerk heb gedaan. Ik heb duizenden bruidsjurken gedragen, dus denk: dat komt wel een keer, of niet.”

Scottie

Zorgen om het huwelijk van John en Kelly hoeft niemand zich te maken. Het gaat namelijk helemaal goed, zegt Kelly. Ze zijn dolgelukkig met hun tweejarige dochtertje Scottie, en denken soms na over gezinsuitbreiding. ,,Het zou heel leuk zijn als het in de toekomst komt, maar wij houden ervan om de hoogtepunten te spreiden.”

Meer DenD