‘Identiteit nieuwe vriend Adele onthuld’

Door: Tanja Brouwer
01-10-2019

Dat Adele waarschijnlijk een nieuwe partner heeft was al bekend, maar de omschrijving van de man lijkt niet te kloppen. Kennissen vertelden Britse media dat haar nieuwe vriend een oudere en grijzige man te zijn, maar waarschijnlijk gaat het om een bekende artiest van 37 jaar oud.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een vriendin van de wereldberoemde zangeres vertelt volgens news.com dat Adele al een aantal afspraken heeft gehad met Skepta. De 37-jarige dj zou zijn verjaardag hebben gevierd samen met Adele in Londen.
,,Adele en Skepta zijn er voor elkaar geweest toen hun vorige relaties uit gingen. Ze zijn erg close met elkaar en hebben een speciale band”, zegt een ingewijde. ,,Ze besteden meer en meer tijd samen.”

Hoewel ze veel tijd met elkaar besteden hebben ze het natuurlijk ook druk met hun carrière en gezinsleven. Want niet alleen zijn ze allebei succesvol artiest, ook hebben ze beiden een kind. Adele heeft namelijk een zoon van zeven en Skepta is afgelopen november voor het eerst vader geworden. De ingewijde vertelt dan ook dat de prioriteit van zowel Adele als van Skepta bij hun kind ligt.

Scheiding

De geruchten gaan dat Adele heeft besloten de proefscheiding met haar ex-man Simon door te zetten toen ze een nieuwe vriend had. Of de ex-man van Adele ook iets overhoudt aan het driejarige huwelijk met de superster is onduidelijk. Toen ze in het huwelijksbootje traden deden ze dat in het diepste geheim, en dus is het onbekend of ze in gemeenschap van goederen zijn getrouwd of niet.

 

Meer DenD