Impulsieve Dave Roelvink in grote problemen: ‘Wat een ramp’

Dave werkt zich in de nesten
Door: Charlotte Wijnen
19-01-2022

Dave Roelvink zit in de problemen. Hij is met zijn gezin op vakantie maar verveelt zich snel. Hij besloot dan ook zelf voor kappertje te spelen. Een impulsieve actie, waar hij nu enorm spijt van heeft…

Dave is momenteel met zijn vriendin Jazzlyn en hun zoontje Dean aan het genieten van een vakantie op Curaçao. Hoewel hij daar enorm geniet, geeft Dave aan dat hij zich snel verveelt. Hij besloot dan ook op de hotelkamer voor kappertje te spelen en zijn haar af te scheren. Maar dat ging niet helemaal goed.

‘Zwaar in de problemen’

,,Voor de mensen die het niet weten: ik ben dus altijd super impulsief en ik verveel me ook snel op vakantie. Maar deze keer heb ik me echt in de problemen gebracht”, begint Dave zijn verhaal in Instagram Stories.

Hij houdt de camera wat verder weg zodat zijn volgers kunnen zien waar hij het over heeft en begint te lachen. ,,Ik zie er uit! En nu zit ik dus in de problemen want ik durf dit niet af te scheren”, lacht hij. ,,Ik heb mezelf echt zwaar in de problemen gebracht.”

In een volgende Story vertelt Dave wat hij uiteindelijk van zijn nieuwe coupe heeft gemaakt. ,,Ik zit nu in mijn eentje in mijn hotelkamer met een hanenkam op mijn hoofd te denken wat ik nu ga doen”, zegt hij. Jazzlyn lijkt de nieuwe coupe nog niet gezien te hebben. ,,Wat een ramp.”

Meer DenD