In de hoofdrol de vriendin van Max Verstappen: Kelly Piquet

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Kelly Piquet (34) is succesvol als model, columnist en blogger. Toch is ze vooral bekend als ‘het liefje’ van onze racekampioen Max Verstappen. Dat Kelly haar Max tegen het lijf liep, was geen toeval. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig Formule 1-wereldkampioen. Kelly kent menig circuit als haar broekzak. Haar persoonlijke vermogen wordt door Essentially Sports geschat op een kleine 1 miljoen dollar.

Magie met Max

Kelly kreeg in 2017 een romance met de Braziliaanse Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Op 27 juli 2019 werd hun dochtertje Penelope geboren. Een halfjaar later liep de relatie op de klippen en begin 2021 lieten Kelly en Max weten dat zij een relatie hadden. Dat Max de plek van Formule 1-collega Daniil heeft ingenomen, leidde tot speculaties. Want hoe goed kenden Kelly  en Max elkaar toen al? Kelly: „Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg. Het is fijn om sommige dingen tussen ons te houden.” Kelly is negen jaar ouder dan Max en kent hem al jaren; hij was bevriend met haar broer. In Vogue herinnerde ze zich een gezamenlijk etentje, Max was toen negentien jaar.
„Er was al iets magisch die avond. Onze connectie begon toen. Daar laat ik het even bij.”  

Ongefundeerde geruchten 

Steeds weer wordt gesuggereerd dat de relatie op sterven na dood is. Zo waren er geruchten over spanningen omdat Kelly tijdens een race van Max met vriendinnen aan het feesten was. Dat ze zonder Max maar met vrienden en vriendinnen haar verjaardagsfeestje vierde, leidde eveneens tot borrelpraat, zoals feitelijk elk uitstapje waarbij Max niet aan Kelly’s zijde is.

Max’ ergernis 

Sinds Kelly een relatie heeft met Max gonst het van de geruchten. Zo zou Max zich enorm ergeren aan het feit dat Kelly (erg) actief is op social media. Waar of niet? In elk geval liet Max weten dat hij erg op zijn privacy gesteld is. „Ik heb die behoefte gewoon niet om mijn privéleven aan de buitenwereld te showen. Kelly doet het ook veel minder dan vroeger.”

Dít vindt Kelly onacceptabel! 

Kelly over de geruchten: „Er circuleren veel te veel gemene dingen die compleet onacceptabel zijn. Ik wil de mensen die dit doen eraan herinneren dat ik nog steeds een mens ben en mijn rechten heb. Het verspreiden van geruchten, fabriceren van feiten, manipuleren van foto’s en benaderen van vrienden en familie is niet acceptabel en zal dat ook nooit zijn.” 

Tags

IN DE HOOFDROLKELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie