In dit huis wonen Rico en Jacky nu nog samen

Rico Verhoeven
Door: DitjesenDatjes
19-02-2020

Rico Verhoeven en de moeder van zijn drie kinderen Jacky zijn na dertien jaar uit elkaar. Dat werd afgelopen week bekend. De twee wonen nog onder één dak. Gelukkig hebben ze genoeg ruimte in het huis om de stilte op te zoeken en zich terug te trekken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Grote woning

In 2017 kochten Rico en Jacky een groot huis in het Brabantse plaatsje Halsteren. Voor de woning legden ze 688.000 euro neer, terwijl de vraagprijs volgens Bekendeburen lag op 730.000 euro. Ze lieten er een hypotheek op vestigen van 350.000 euro. De woning heeft zes slaapkamers en één badkamer. In de garage is plek voor drie auto’s.

Hoewel Rico de kostwinner is, is Jacky ook eigenaar van de woning. De vraag is dan ook wie er blijft wonen en wie zijn biezen moet pakken en ergens anders onderdak moet vinden.

‘Malen in hoofd’

De twee maakten afgelopen week bekend na dertien jaar uit elkaar te gaan. Het stel had al maanden problemen en heeft zelfs relatietherapie gevolgd, maar dat mocht niet baten. ,,Ik kon het alleen even loslaten als ik aan het trainen was, dat was de plek waar ik me volledig vrij voelde. Maar zodra ik weer in de auto stapte om naar huis te rijden, ging het weer malen in mijn hoofd”, vertelt Rico aan De Telegraaf over zijn huwelijksproblemen.

Meer DenD