Inbraak Italiaanse vakantievilla van koninklijke familie

Inbraak villa
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt een inbraak in de Italiaanse vakantievilla van de koninklijke familie. De Italiaanse media publiceerde namelijk een artikel over een inbraak in het Toscaanse vakantiehuis, waarna de RVD dit bericht bevestigde. De vakantievilla werd op het moment van inbraak niet bezocht door de Oranjes. 

Auto van Oranjes gestolen om te vluchten

Hoewel de RVD geen details wil vrijgeven, doet de Italiaanse pers wel een boekje open over de inbraak. Zo maakt de lokale pers bekend dat de criminelen een auto van de koninklijke familie zouden hebben gestolen. De auto werd gebruikt om snel op de vlucht te kunnen slaan. Echter, zou er verder niks ‘waardevols’ buit zijn gemaakt. 

Sinds 1975 in de familie

Het huis is in bezit van onder andere koning Willem-Alexander, prins Constantijn en Luana en Zaria, de twee dochters van overleden prins Friso. Maar de Oranjes brengen al sinds 1975 bezoekjes aan de vakantievilla, die toen in het bezit was van prinses Beatrix. 

Tags

DE ORANJESKONINGKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMANEDERLANDS KONINGSHUISORANJESPRINSPRINS CONSTANTIJNPRINS FRISOPRINSES BEATRIXRVDWILLEM VAN ORANJEWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck