Indringer opgepakt in tuin Kendall Jenner

Door: DitjesDatjes
04-12-2019

Een 27-jarige man heeft maandagavond geprobeerd het huis van Kendall Jenner binnen te komen. Het beveiligingspersoneel van het model wist de indringer bij de lurven te grijpen en droeg hem over aan de politie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens TMZ werd de man, die over een hek was geklommen om op de oprijlaan van Jenner te komen, gearresteerd voor het betreden van verboden terrein. Hij zou bij zijn aanhouding hebben beweerd dat hij slechts van deur tot deur ging in de wijk om handtekeningen in te zamelen voor de impeachment van de Amerikaanse president Donald Trump. Toch ging hij akkoord met een straf van dertig dagen cel en beloofde hij uit de buurt te blijven van de realityster.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de indringer probeerde de villa van de 24-jarige te betreden. Haar beveiligers zouden hem al eens eerder op de securitycamera’s hebben betrapt, maar toen wist hij te ontsnappen.

In de realityshow rond haar familie, Keeping Up With The Kardashians, besprak het model laatst dat ze gemiddeld een of twee keer per week gestalkt wordt, en er bijna elke dag wel iemand probeert haar huis binnen te dringen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD