Ineke strijkt over haar hart: Humberto is officieel terug!

Door: Ditjes en Datjes
10-10-2017

De relatie van Humberto Tan heeft de zwaarste storm overleefd. Partner Ineke, de rots in de branding van de 51-jarige presentator, leek zijn overspel al eerder te hebben vergeven. Niets was zeker maar gisteravond vertelde Tan dan toch zelf hoe de vork nu in de steel zit.

Rotzomer

Radio-dj Mattie Valk liet in een opzienbarend gesprek bij RTL Late Night aan Tan weten dat hij een rotzomer achter de rug had, vanwege de radiorel en alle negatieve publiciteit rondom Valk en zijn partner Wietze de Jager. ,,Ik ken het”, beaamde Tan. ,,Ik was blij dat we dat konden delen,” reageerde Mattie zichtbaar opgelucht.

,,Nou ja,” vervolgde Tan. ,,Ik ben nog bij mijn partner voor de rest… Dus dat is anders, maar ik snap dat als je uit elkaar gaat, en de hele wereld kijkt mee, dat dat niet leuk is.

Affaire met Dionne Stax

De sympathieke Ineke Geenen, die liever altijd op de achtergrond blijft heeft het Humberto dus vergeven. Tan zweeg publiekelijk over zijn vervelende thuissituatie maar intimi wisten wel beter: na een vermeende affaire met Dionne Stax zou Ineke haar partner tijdelijk de toegang tot het huis hebben ontzegd.

Het is in ieder geval goed nieuws voor de drie kinderen: dochters Isa (19), Julia (16) en zoon Benjamin (10). Zij hebben beide ouders weer onder één dak in Amstelveen.

Meer DenD