Ingebroken in auto Giel Beelen: twee laptops gestolen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl Giel Beelen bij de première van de documentaire van de band Kane was, zijn de ramen van zijn auto, die geparkeerd stond in een parkeergarage, ingeslagen. Dieven hebben de twee laptops die Giel in de auto had laten liggen meegenomen.

,,Wat een gedoe”, schrijft Giel op Instagram bij een foto van de auto. ,,Net première Kane docu gehad, kom ik bij m’n huurauto… Raam ingeslagen.”

‘Geniet ervan dieven’

Giel noemt het ‘dom’ van zichzelf dat hij een tas met twee laptops in de auto heeft laten liggen. ,,Maar man, het is een betaalde parkeergarage. Hele muziekbestand van Radio4All is weg. Was te groot voor een cloud. Geniet ervan dieven.”

Aangifte

In gesprek met het AD laat Giel weten dat hij aangifte gaat doen. ,,Ik heb gisteren ook al de politie gebeld, omdat ik niet wist wat ik moest doen”, vertelt hij. Om te kunnen achterhalen of er camerabeelden zijn waar de dieven op staan, is het belangrijk om aangifte te doen. ,,Ik heb begrepen dat er gisteravond bij meerdere mensen is ingebroken, dus ik ben niet de enige.”

Getrouwd

Giel en Floor Joustra zijn vorige maand in het diepste geheim getrouwd. Giel en Floor hebben elkaar in het diepste geheim het ja-woord gegeven. ,,Mr. & Mrs. Beelen”, schreef Giel bij een foto van de grote dag. Het is niet duidelijk waar de twee getrouwd zijn, maar volgers lieten weten ontzettend blij te zijn voor het stel. ,,Wat mooi en liefdevol, gefeliciteerd en immens veel geluk samen als gezin”, reageerde iemand. En een ander schreef: ,,Wauw, proficiat samen en wat een prachtige foto.”

In verwachting

In juni maakte Giel al bekend dat hij en Floor een kindje verwachten. ,,Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting!”, liet hij zijn volgers weten.

Tags

GIEL BEELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck