Insider onthult: ‘Boer Theo gedwongen deelname BZV’

Boer Theo
Door: DitjesenDatjes
11-06-2020

De boeren in Boer zoekt Vrouw zijn stuk voor stuk op zoek naar de liefde en lijken oprechte bedoelingen te hebben. Toch is dat niet in alle gevallen het geval. Een insider onthult nu dat niet alle boeren even vrijwillig meedoen aan het programma. Bijvoorbeeld boer Theo, hij zou in eerste instantie ‘nee’ hebben gezegd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Meer bier in de man’

Een ver familielid van de boer schrijft op en forum waar mensen over showbizz en televisieprogramma’s discussiëren het volgende: ,,Het team van Boer zoekt Vrouw was bij een boerententoonstelling. Ik geloof dat het iets van een kaasbeurs was of zoiets. Het team ging gewoon de tafeltjes af en heel sneaky naar vrijgezellen vragen. Vrienden en collega’s van Theo schoven hem naar voren terwijl hij eigenlijk niet wilde!”. Op dit moment kon Theo dus nog ‘nee’ zeggen. ,,Maar ja, later op de avond…meer bier in de man…dwingende vrienden….”

Tijdens het seizoen 2014/2015 was te zien dat Theo het leuk had met Nancy. Helaas bleek het uiteindelijk meer vriendschap te zijn dan liefde en kapten ze de relatie snel af. Momenteel is Theo nog altijd single, was te zien in een recente aflevering van Boer zoekt Vrouw waarin Yvon op bezoek ging bij oud-deelnemers. Toch is er wel veel veranderd in zijn leven: inmiddels heeft hij besloten jaren geleden zijn bedrijf te verkopen en doet hij nu alleen nog maar dingen die hij zelf leuk vindt. 

Meer DenD