Iris Hond baalt van affaire Marco Borsato

Door: Tanja Brouwer
28-11-2020

Iris Hond werd in een klap nationaal bekend toen vorig jaar bekend werd dat zij het bed had gedeeld met Marco Borsato terwijl de hitzanger getrouwd was met Leontine. Ze bracht kort daarna een boek uit over zichzelf en leek alle publiciteit te benutten. Maar nu vertelt de pianiste dat ze behoorlijk baalt van alle aandacht.

Uitgemolken

Marco Borsato en Leontine hebben veel geleden onder alle negatieve media-aandacht, want zij zijn inmiddels na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar. Iris Hond heeft naar eigen zeggen ook geen makkelijke tijd gehad. ,,Ik vind het heel bizar dat iets wat elf jaar geleden is gebeurd, na zo’n lange tijd nog zo uitgemolken werd in de media. Heel vervelend, ik heb daar natuurlijk last van gehad; mensen die een oordeel hebben, nare berichten, negatieve energie…”, zegt ze tegen De Telegraaf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Matthijs van Nieuwkerk

Vlak nadat het het nieuws over Iris Hond en Marco Borsato uitkwam, werd ook al snel beweerd door meerdere bronnen dat de pianiste ook een affaire heeft gehad met Matthijs van Nieuwkerk. Die is nooit bevestigd.

Type man

Ondanks haar spannende liefdesleven is Iris nog steeds single. Ook het datingprogramma waar de pianiste vorig jaar aan meedeed kon haar niet aan een relatie hebben. Wel ziet ze de toekomst positief in, want ze weet precies wat voor type man ze zoekt: ,,Het moet in elk geval iemand zijn bij wie ik me honderd procent veilig kan voelen, met wie ik een diepere connectie voel, die rust brengt, maar mij tegelijkertijd inspireert en uitdaagt.”

Meer DenD