Is DIT de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Is er een nieuwe liefde in het leven van Rico Verhoeven? De kickbockser zou het héél gezellig hebben met een Amsterdamse dame…

Na dertien jaar relatie en drie kinderen kwam er een einde aan de relatie van Rico en zijn ex Jacky Duchenne. Al gauw gingen de geruchten dat actrice Gaby Blaaser een oorzaak was van de breuk. Volgens een bron zouden Rico en Gaby ‘samen verder gaan’, maar liep het uiteindelijk toch stuk en bleef Rico met lege handen achter.

Influencer

Volgens verschillende bronnen zou Rico nu stapelverliefd zijn op influencer Naomy van Beem. De ‘fitgirl’ zou regelmatig filmpjes op haar Instagram account delen waarop ze te zien is in Rico’s eigen gym en keuken.

Ook heeft een buurtbewoner de mond voorbij gepraat tegen weekblad Weekend. ,,Haar witte auto staat wel vaker voor de deur bij Rico, deze week zelfs meerdere dagen. Het ziet ernaar uit dat zij daar tegenwoordig ook slaapt”.

Een gezellige boel dus bij de kickbockser thuis. Het is in ieder geval duidelijk dat hij de foto’s op haar Instagram nauw in de gaten houdt, aangezien Rico vrijwel elke foto die Naomy plaatst liked.

,,Net als bij Gaby liked hij sindsdien vrijwel iedere foto van Naomy. Ook is haar naam, net als die van Gaby destijds, in de relatie met Jacky weleens voorbij gekomen”, vertelt de insider.

Net als Rico heeft de 31-jarige Naomy ook een kind te verzorgen. Zij is de moeder van Isaiah.

LEES OOK:

Veroorzaakte Gaby Blaaser breuk Rico Verhoeven? ‘Ze zouden samen verdergaan’

Tags

BreukGaby Blaasernieuwe vriendinRico Verhoeven

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie